Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
    Според мен тая лайсна е просто декоративна и ако влиза вода , проблема не е в нея , тя няма как да я спре , а някъде по купето или стъклата.
    преди време пак имах същия проблем тогава си направих експеримент с едно шишенце от 0,5л го напълних с вода и му пробих много малка дупчица на капачката след което почнах да разливам вода точно по тази лайсна и започна да капе.днес отворих багажника и пипнах кората над щората и беше мокра както и мокета,но не както беше преди вир вода а сега е влажно
    sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Днес забелязах, че като вкарам ключа не излиза инфо за нивото на маслото...преди при всяко даване на контакт излизаше. Не знам от кога е така...Някой да има представа от какво може да е?
      Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
      Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
      JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• Малко помощ относно едни... гнусни звуци, дето ми се появиха от няколко дена?

https://www.youtube.com/watch?v=B9zAOMJUtPA

Тази сутрин снимах видеото, като покарам 200-300 метра всичко си заспива и все едно нищо не е било. Като спра колата за повече от 30-40 мин., пак се чува в началото тоя звук. Не ми се вярва да е турбо, защото се чува още от 900 оборота, та мисля, че някой ролка или ремък сдава багажа вече...
        Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
        Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
        Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
        Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
          Днес забелязах, че като вкарам ключа не излиза инфо за нивото на маслото...преди при всяко даване на контакт излизаше. Не знам от кога е така...Някой да има представа от какво може да е?
          Ако скоро си я угасил, тази информация я прескача, понеже няма как да е коректна
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Ако скоро си я угасил, тази информация я прескача, понеже няма как да е коректна
            Няма информация даже сутрин, когато паля колата....

Comment

• Трябва диагностика,може да е сдал багажа датчика и затова игнорира това инфо.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Трябва диагностика,може да е сдал багажа датчика и затова игнорира това инфо.
                И аз така мисля, за това съм си уговорил посещение при Иво (Pininfarina). Е и за някой други нещица де

Comment

• Момчета помогнете малко не мога да извадя буксичките на ксенона за да подменя крушките (със оригинален ксенон съм) малко глупаво ама .... съжелявам

Comment

• От вчера с нова придобивка - комплект крушки за фарове и габарити Philips H7 CrystalVision 12972CV + W5W. Цветовата им температура е 4300К. Не се продават в Европа и САЩ заради ярко бялата си светлина. За сравнение BlueVision Ultra, която я има на пазара е 4000К.
                    Ефекта е покъртителен.

BlueVision-а отиде на задния номер:

Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Боби, колко часа живот им дават на тези "blue vision" ?
                      И колко на стандартните?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• И на двата модела на Филипс им гарантират 400 часа.
                        На стандартните им дават 1000 без гаранция в повечето случаи.
                        На Philips LongLife им дават 1000-1500 часа.
                        Last edited by b_angelov; d.m.y г., 11:17.
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Здравейте,

Напоследък усещам от предно дясно колело виене и мязаше на лагер. Моя човек, при който ходя, потвърди и каза че лагера струва между 300 - 480лв. Има ли други варианти, че точно в момента ми е натоварено. Няма и месец от когато сменях сумактелен колектор заради вихрови клапи и там ме сериозно изтърсиха...

Поздрави,

Comment

• Първоначално публикувано от GeorgiSR Покажи съобщение
                            Здравейте,

Напоследък усещам от предно дясно колело виене и мязаше на лагер. Моя човек, при който ходя, потвърди и каза че лагера струва между 300 - 480лв. Има ли други варианти, че точно в момента ми е натоварено. Няма и месец от когато сменях сумактелен колектор заради вихрови клапи и там ме сериозно изтърсиха...

Поздрави,
                            Ами аз сменях преди 2 г.,тогава беше 250 лв. SNR,ама заден.
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Имам питане - продават ли се само тампоните на долните носачи, или вървят комплект с целия носач?
                              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                                Имам питане - продават ли се само тампоните на долните носачи, или вървят комплект с целия носач?
                                продават се
                                sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Working...
                                X